Praktiker akciós újság

Praktiker akciós újság

Érvényes: 1 Dec-tól 15 Dec-ig

Praktiker akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 6 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Praktiker üzletből, és spórolj Praktiker vásárlásaidból.

Praktiker akciós újság

Érvényes: 1 Dec-tól 31 Dec-ig

Praktiker akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 23 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Praktiker üzletből, és spórolj Praktiker vásárlásaidból.

Praktiker akciós újság

Érvényes: 1 Dec-tól 19 Dec-ig

Praktiker akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 11 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Praktiker üzletből, és spórolj Praktiker vásárlásaidból.

Praktiker akciós újság

Érvényes: 23 Sep-tól 31 Dec-ig

Praktiker akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 23 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Praktiker üzletből, és spórolj Praktiker vásárlásaidból.

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Praktiker katalógus megjelenik online?
57.138 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Praktiker katalógus megjelenik online?
34.163 személy már megelőzött téged
Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

Praktiker akciós újság és ajánlatok

Praktiker akciós újság, és ajánlatok széles választéka egy helyen! A Praktiker egy 1978-ban alapított barkácsáruház, amely egyre nagyobb kiterjedésű, és egyre több terméket forgalmaznak, kiváló árakon. Ezen az oldalon az összes Praktiker újság megtalálható, egy helyen.


Vásárolj Te is a Praktiker áruházak kínálatából, az akciók és a katalógus összevetésével pedig mindezt a legjobb árakon teheted meg! Minden akció és szórólap érvényességi idejét feltüntettük, hogy az akciós újságok választékából aktuális ajánlatainkat böngészhesd át. Legyen szó lakásfelújításról, dekorálásról, vagy lakberendezésről, itt minden kelléket és alapanyagot megtalálsz a szórólapok kínálatából, hogy újságunk tartalmából minden akció kihasználható legyen a legnagyobb mértékben! Most nem is kell messzire menned, ugyanis házhozszállítás opciót is választhatsz online bevásárlás esetén a Praktiker áruház több, mint 30000 terméknyi kínálatából! Akár szerszámokat, festéket, lakberendezéshez szükséges bútorokat, vagy alapanyagot keresel, a Praktiker kínálatában mindezt megtalálod. Csak böngészd át szórólapunkat, és részesülj te is a bútor, kert, és építkezés kedvezményeiből!


Oldalunkon megtalálod a Praktiker nyitvatartás idejét is, valamint a kuponok összehasonlíthatóak ár alapján, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a vásárlást. Vásárolj online, a www.praktiker.hu oldalról, vagy helyben az üzletekben, és válogass a rengeteg márka termékei közül!

A te Praktiker üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) Praktiker üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) Praktiker 20 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb Praktiker akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 01-12-2022-tól 15-12-2022-ig érvényesek. Ezen a héten 135 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Külső sarok vízálló szegőléchez vigo 60 jersey tölgy 2db/csomag, Teka itaca kádtöltő csaptelep, és Eco kerítéslazúr 5l mahagóni! Természetesen a(z) Praktiker jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) Praktiker weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) Praktiker akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Barkácsolás, például Bauhaus, XXXLutz, vagy Diego. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) Praktiker üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) Praktiker weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: Praktiker

A(z) Praktiker üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) Praktiker üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti Praktiker akciók megtalálhatók a 01-12-2022-tól 15-12-2022-ig tartó Praktiker akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) Praktiker weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Külső sarok vízálló szegőléchez vigo 60 jersey tölgy 2db/csomag, Teka itaca kádtöltő csaptelep és Eco kerítéslazúr 5l mahagóni.

Van a közelemben Praktiker üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi Praktiker üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

Hol találom meg a jövő heti Praktiker akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb Praktiker akciós újság megtalálható itt: Praktiker akciós újság 01-12-2022-tól 15-12-2022-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli Praktiker üzletben?

Nézd meg online a(z) Praktiker webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) Praktiker üzletedben. Nincs készleten a termék? A 01-12-2022-tól 15-12-2022-ig tartó Praktiker akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

Jelenleg nyitva tart a(z) Praktiker üzlet?

A(z) Praktiker üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő Praktiker üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) Praktiker üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) Praktiker weboldalán is megtekintheted.

Mennyi Praktiker üzlet található Magyarországon?

Több Praktiker üzletet is találsz Magyarországon. A(z) Praktiker weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő Praktiker üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

Hol találom meg a(z) Praktiker nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi Praktiker nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) Praktiker nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő Praktiker üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

Mit tudok rendelni az online Praktiker üzletből?

A(z) Praktiker rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi Praktiker hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi Praktiker akciós újság elérhető ajánlatai 01-12-2022-tól 15-12-2022-ig elérhetőek.

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) Praktiker üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) Praktiker üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) Praktiker weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) Praktiker a segítségedre van!

Az online Praktiker kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb Praktiker üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) Praktiker weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) Praktiker akciós újság ajánlatok segítségével 01-12-2022-tól 15-12-2022-ig.

Mind mutatása...

Praktiker promóciók

🛍️ Praktiker katalógusok: 4
🆕 Új ajánlatok: 135
🏷️ Kategória: Barkácsolás
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 12/1/22