Lidl akciós újság

Lidl akciós újság

Érvényes: 30 Mar-tól 4 Apr-ig

Lidl akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 8 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Lidl üzletből, és spórolj Lidl vásárlásaidból.

Lidl akciós újság

Érvényes: 23 Mar-tól 29 Mar-ig

Lidl akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 2 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Lidl üzletből, és spórolj Lidl vásárlásaidból.

Lidl akciós újság

Érvényes: 30 Mar-tól 2 Apr-ig

Lidl akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 6 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Lidl üzletből, és spórolj Lidl vásárlásaidból.

Lidl akciós újság

Érvényes: 30 Mar-tól 2 Apr-ig

Lidl akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 6 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Lidl üzletből, és spórolj Lidl vásárlásaidból.

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Lidl katalógus megjelenik online?
23.434 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Lidl katalógus megjelenik online?
31.999 személy már megelőzött téged

Tekintsd meg a(z) Lidl akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

LIDL akciós újság és ajánlatok

A LIDL akciós újság remek ajánlatokat tartalmaz heti szinten megújuló akciókkal! Az üzletlánc magyar kitelepülése jobbnál jobb innovációs technológiákkal nyeri meg magának újra és újra a vásárlókat.

A LIDL leányvállalata 2004-ben jelent meg Magyarországon, amely mára már 191 üzlettel rendelkezik. Legnagyobb üzletágakkal Budapest 42, Győr 5, valamint Pécs városa 4 áruház szolgáltatásaival büszkélkedhet.


Akciós ajánlatok, fantasztikus árak a LIDL-ben!

Hogy Ön is felfedezze az üzletekben a legújabb akciókat, nézzen szét az akciós újságban, böngéssze át a szórólapot, amelyben mindent megtalál egy helyen! A LIDL akciós újság heti szinten megújuló akciók, szuper ajánlatok tárházát mutatja be, amelyeket az akciós újságok kiemelésekkel, kategóriánként szemléltetnek több száz termékből álló kínálatot a LIDL üzletekben,  így mindenki számára lesz tetszetős akció, ami miatt feltétlenül megéri a LIDL-ben vásárolni!


A katalógus, valamint a szórólap a kiemelkedő LIDL ajánlatokat kuponok és akciók formájában élelmiszer, minőségi borok, állateledel, valamint tartós fogyasztási cikkek kategóriákban tartalmazza. Saját márkás termékek, illetve számtalan magyar, fenntartható márka is megjelenik a reklámújság kínálatában. A fenntarthatóság jegyében papírzacskóban vásárolhatjuk a friss péksüteményeket, egyre több vegán, valamint tartósítószermentes termék jelenik meg, továbbá az üzletrendszer törekszik a minél kevesebb hulladék-, illetve feleslegtermelésre. Hiszen, ahogy a szlogen szól: „Minden jót, jó áron!

A szórólapok és az újság szemlélteti az adott kategóriákban a legnagyobb akciókat, amelyek a www.lidl.hu weboldalon is megtalálhatóak. A reklámújságok mindig naprakészek, a termékek pedig ár-érték arányban kiválóak. Mindemellett szezonális ajánlatokkal is várják a vásárlókat, melyben egyszeri alkalomra szóló ajánlatok által márkás termékekhez juthatnak hozzá, bevezető áron!


Nyitvatartás, további információk

A nyitvatartás idejéről szintén a www.lidl.hu weboldalon, az „Üzletkereső” menüpontban tájékozódhat, ahol helyileg bármely üzlet nyitvatartásáról pontos információt talál, emellett időben értesülhet az ünnepek idején számított nyitvatartásról is, egyúttal egyszerűen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső LIDL üzletet.


A te Lidl üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) Lidl üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) Lidl 185 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb Lidl akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 30-03-2023-tól 04-04-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 554 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Kőrishegyi sonka 1 kg, Füstölt sertéstarja 1 kg, és Húsfarm friss kacsacomb és bőrös kacsamellfilé 450 g! Természetesen a(z) Lidl jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) Lidl weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) Lidl akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Szupermarket, például PENNY, Auchan, vagy Tesco. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) Lidl üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) Lidl weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: Lidl

A(z) Lidl üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) Lidl üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti Lidl akciók megtalálhatók a 30-03-2023-tól 04-04-2023-ig tartó Lidl akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) Lidl weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Kőrishegyi sonka 1 kg, Füstölt sertéstarja 1 kg és Húsfarm friss kacsacomb és bőrös kacsamellfilé 450 g.

close-icon close-icon

Van a közelemben Lidl üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi Lidl üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti Lidl akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb Lidl akciós újság megtalálható itt: Lidl akciós újság 30-03-2023-tól 04-04-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli Lidl üzletben?

Nézd meg online a(z) Lidl webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) Lidl üzletedben. Nincs készleten a termék? A 30-03-2023-tól 04-04-2023-ig tartó Lidl akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) Lidl üzlet?

A(z) Lidl üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő Lidl üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) Lidl üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) Lidl weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi Lidl üzlet található Magyarországon?

Több Lidl üzletet is találsz Magyarországon. A(z) Lidl weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő Lidl üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) Lidl nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi Lidl nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) Lidl nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő Lidl üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online Lidl üzletből?

A(z) Lidl rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi Lidl hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi Lidl akciós újság elérhető ajánlatai 30-03-2023-tól 04-04-2023-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) Lidl üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) Lidl üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) Lidl weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) Lidl a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online Lidl kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb Lidl üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) Lidl weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) Lidl akciós újság ajánlatok segítségével 30-03-2023-tól 04-04-2023-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

Lidl promóciók

🛍️ Lidl katalógusok: 4
🆕 Új ajánlatok: 554
🏷️ Kategória: Szupermarket
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2023.03.26