IKEA akciós újság

IKEA akciós újság

Érvényes: 27 Sep-tól 31 Aug-ig

IKEA akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 157 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) IKEA üzletből, és spórolj IKEA vásárlásaidból.

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb IKEA katalógus megjelenik online?
35.794 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb IKEA katalógus megjelenik online?
54.703 személy már megelőzött téged

Tekintsd meg a(z) IKEA akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

IKEA akciós újság és ajánlatok

IKEA akciós újság, és ajánlatok tárháza egy helyre összegyűjtve! Az IKEA 1943-ban alapult meg, mint lakberendezési cég és márka, amely azóta piacvezetőként rengeteg országban jelen van, köztük Magyarországon is, több áruház termékeivel és szolgáltatásaival kielégítve a vásárlók igényeit. A cég mindig szem előtt tartotta a fenntarthatóság fogalmát, emellett saját márkás termékeket is forgalmaz.


Vásárolj az IKEA áruházakban akciók és szórólapok keretei közt, hogy az akciós újságok legnagyobb kedvezményeit még időben kihasználhasd! Az IKEA áruházakban mindent megtalálsz, ami lakberendezés, méghozzá kedvező áron. Lapozd fel újságunk kínálatát, és akcióinkat, ajánlatainkat kihasználva vásárold meg az új konyhabútort, ágyat, vagy szekrényeket. A katalógus és a szórólap ajánlatai közt mindenki megtalálhatja a rengeteg akció közül a neki valót, hogy a legjobb döntéseket hozhassa meg. Szórólapunkat és a heti újság tartalmát pedig napi szinten frissítjük, hogy naprakész lehess a következő vásárlásodkor – legyen az személyes, vagy online bevásárlás, ahol akár még a házhozszállítás opciót is választhatod.


Oldalunkon remek IKEA kuponok találhatók számtalan márka termékeire felhasználhatók, ráadásul minden ár arányos a termékek értékével! A nyitvatartás idejét és az üzletek helyzetét megtalálod online oldalunkon, illetve a www.ikea.com/hu weboldalán.

A te IKEA üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) IKEA üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) IKEA 3 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb IKEA akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 0 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Hosszú bársony overál, Oversize kötött kardigán, és 100% len paplahuzat 135/140 cm ágy! Természetesen a(z) IKEA jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Budaörs és városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) IKEA weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) IKEA akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Barkácsolás, például Bauhaus, XXXLutz, vagy Praktiker. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) IKEA üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) IKEA weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: IKEA

A(z) IKEA üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) IKEA üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti IKEA akciók megtalálhatók a 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig tartó IKEA akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) IKEA weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Hosszú bársony overál, Oversize kötött kardigán és 100% len paplahuzat 135/140 cm ágy.

close-icon close-icon

Van a közelemben IKEA üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi IKEA üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti IKEA akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb IKEA akciós újság megtalálható itt: IKEA akciós újság 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli IKEA üzletben?

Nézd meg online a(z) IKEA webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) IKEA üzletedben. Nincs készleten a termék? A 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig tartó IKEA akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) IKEA üzlet?

A(z) IKEA üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő IKEA üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) IKEA üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) IKEA weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi IKEA üzlet található Magyarországon?

Több IKEA üzletet is találsz Magyarországon. A(z) IKEA weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő IKEA üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) IKEA nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi IKEA nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) IKEA nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő IKEA üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online IKEA üzletből?

A(z) IKEA rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi IKEA hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi IKEA akciós újság elérhető ajánlatai 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) IKEA üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) IKEA üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) IKEA weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) IKEA a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online IKEA kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb IKEA üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) IKEA weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) IKEA akciós újság ajánlatok segítségével 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

IKEA promóciók

🛍️ IKEA katalógusok: 1
🆕 Új ajánlatok: 0
🏷️ Kategória: Barkácsolás
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2022.09.27