Ajanlatok.hu alkalmazás

Az Ajánlatok alkalmazás az Ajanlatok.hu az összes jelenlegi akciós újság megjelenítésére szolgál a kisebb-nagyobb üzletláncokból Magyarországon. Nem csak a szupermarketek és az eszközáruházak, de az elejtronikai áruházak, divatüzletek, játéküzletek, drogériák, és ennél is több. A legtöbb helyi üzletet is kilistáztuk számodra. Ha egy adott üzlrtet kedvencnek szeretnél jelölni, a szív ikonra kattintva ezt egyszerűen megteheted. Ezáltal mindig elsőként értesülhetsz kedvenc üzleteidben az ajánlatokról, és kényelmesen gyűjtheted akciós újság kínálataikat.


Akciós ajánlatot keresel egy kifejezett termékkel kapcsolatban? Ezeket szintén gyorsan megtalálhatod az alkalmazásunkban a menüben való kiválasztással. Ez áttekintést nyújt, hogy ez a cikk hol található meg a katalógusban, milyen áron, valamint az ajánlat érvényességi idejét. Gyakran csak kiválasztod az árucikket egyetlen kattintással a katalógusból, ami után egyszerűen meg is rendelheted azt a webshopból. Emellett az oldal alján található mentés funkcióval is szerezhetsz ajánlatokat. Ezt követően könnyen megtalálhatod és összehasonlíthatod őket más ajánlatokkal.


Miért válaszd az Ajánlatok alkalmazást az Ajanlatok.hu kapcsán:

  • Magyarország legnagyobb katalógus áttekintése az összes prospektussal
  • A katalógus alkalmazás Iphone és Ipad rendszerre
  • Mindig a legfrissebb szórólapok, elsőként online.
  • Országos és regionális katalógusok
  • Válassz ki új katalógusokat, népszerű katalógusokat, szórólap javaslatokat vagy hamarosan lejáró katalógusokat
  • Tekintsd meg a katalógusokat kategória vagy üzlet szerint, vagy válassz egy tematikát
  • A kedvenc katalógusaid egy helyre összegyűjtve -
  • Magazinok, prospektusok, katalógusok és akciós újság megtekintése
  • Ments el ajánlatokat, és készítsd el a bevásárlólistád.
  • A jelenleg nyitva tartó közeledben lévő üzletek címe.


Mivel mi független szolgáltató vagyunk, így megkötések nélkül tudunk ajánlani katalógusokat orazágosan és lokálisan is. Motivált csapatunk mjnden nap online, hogy a legújabb 9nline katalógusokat közölni tudják veled. És mivel nem forgalmazunk papír prospektusokat, környezettudatosak is lehetünk. Ez előnyt jelent a bolygó és számodra is.


Segítesz nekünk fejlődni? Küldd el nekünk megjegyzéseid, javaslataid és kérdéseid ide: href="mailto:[email protected]">[email protected] . Természetesen az értékelések is nagyon fontosak számunkra. Az Ajánlatok alkalmazás az Ajanlatok.hu által készült, a legteljesebb katalógus weboldal Magyarországon 3 éve. Az összes hirdető katalógussal, ajánlattal, leértékeléssel és promócióval A-tól Z-ig, és sok előnnyel számodra.