Ajanlatok.hu alkalmazás

Az Ajánlatok alkalmazás az Ajanlatok.hu az összes jelenlegi akciós újság megjelenítésére szolgál a kisebb-nagyobb üzletláncokból Magyarországon. Nem csak a szupermarketek és az eszközáruházak, de az elejtronikai áruházak, divatüzletek, játékboltok, drogériák, és ennél is több. A legtöbb helyi üzletet is kilistáztuk számodra. Ha egy adott üzlrtet kedvencnek szeretnél jelölni, a szív ikonra kattintva ezt egyszerűen megteheted. Ezáltal mindig elsőként értesülhetsz kedvenc üzleteidben az ajánlatokról, és kényelmesen gyűjtheted akciós újság kínálataikat.


Akciós ajánlatot keresel egy kifejezett termékkel kapcsolatban? Ezeket szintén gyorsan megtalálhatod az alkalmazásunkban a menüben való kiválasztással. Ez áttekintést nyújt, hogy ez a cikk hol található meg az akciós újságban, milyen áron, valamint az ajánlat érvényességi idejét. Gyakran csak kiválasztod az árucikket egyetlen kattintással az akciós újságból, ami után egyszerűen meg is rendelheted azt a webshopból. Emellett az oldal alján található mentés funkcióval is szerezhetsz ajánlatokat. Ezt követően könnyen megtalálhatod és összehasonlíthatod őket más ajánlatokkal.


Miért válaszd az Ajánlatok alkalmazást az Ajanlatok.hu kapcsán:

  • Magyarország legnagyobb akciós újságainak áttekintése az összes prospektussal
  • Az akciós újság alkalmazás Iphone és Ipad rendszerre
  • Mindig a legfrissebb szórólapok, elsőként online.
  • Országos és regionális akciós újságok
  • Válassz ki új akciós újságokat, népszerű reklámújságokat, szórólap javaslatokat vagy hamarosan lejáró akciós újságokat
  • Tekintsd meg az akciós újságokat kategória vagy üzlet szerint, vagy válassz egy tematikát
  • A kedvenc akciós újságaid egy helyre összegyűjtve -
  • Magazinok, prospektusok, reklámújságok és akciós újság megtekintése
  • Ments el ajánlatokat, és készítsd el a bevásárlólistád.
  • A jelenleg nyitva tartó közeledben lévő üzletek címe.


Mivel mi független szolgáltató vagyunk, így megkötések nélkül tudunk ajánlani akciós újságokat orazágosan és lokálisan is. Motivált csapatunk minden nap online, hogy a legújabb online akciós újságokat közölni tudjuk veled. És mivel nem forgalmazunk papír prospektusokat, környezettudatosak is lehetünk. Ez előnyt jelent a bolygó és számodra is.


Segítesz nekünk fejlődni? Küldd el nekünk megjegyzéseid, javaslataid és kérdéseid ide: href="mailto:[email protected]">[email protected] . Természetesen az értékelések is nagyon fontosak számunkra. Az Ajánlatok alkalmazás az Ajanlatok.hu által készült, a legteljesebb akciós újság weboldal Magyarországon 3 éve. Az összes hirdető akciós újsággal, ajánlattal, leértékeléssel és promócióval A-tól Z-ig, és sok előnnyel számodra.

Sikeres küldés
Valami hiba történt, kérlek, próbáld újra.