Gyakori kérdések

Az Ajanlatok.hu 2020-ban kezdte meg működését, azóta is Magyarország legnagyobb független ajánlatgyűjtő felülete. Csapatunk minden nap összegyűjti a legfrissebb akciós újságok, katalógus és ajánlatok kínálatát, amelyek az összes (nagyobb) magyar üzletre érvényesek. Weboldalunk terjedelmes ajánlatán túl, a fogyasztóknak arra is van lehetőségük, hogy személyre szabott hírlevelet állítsanak össze, vagy hogy értesítéseket kapjanak kedvenc üzletük híreiről. Mindkét szolgáltatás ingyenes, és több tízezer fogyasztó használja őket.

Ajanlatok.hu: "Minden ajánlat A-tól Z-ig."

Személyes adataid kizárólag arra a célra szükségesek, hogy ajánlatok választékát és üzleteket javasolhassunk neked.

Regisztrálhatsz email címeddel, vagy Facebook-on keresztül a jobb felső sarokban található gombbal weboldalunkon. Kiválaszthatod, hogy a Facebook fiókoddal regisztrálsz, vagy megadod a személyes adataid. Ezek után aktiválnod kell a fiókod a megadott email címeden keresztül. Fiókod egyből aktiválásra kerül, amint a kapott emailben található linkre kattintasz. A legelső bejelentkezésedet követően meg kell majd adnod a pontos lakcímadataid, hogy ezáltal a hozzád legközelebb lévő szupermarketekben és üzletekben található ajánlatok jelenjenek meg számodra. A fiókod az Ajanlatok.hu alkalmazáson belül is érvényes.

Az Ajanlatok.hu oldalán csak online akciós újság kerül közzétételre. Hogyha problémád adódik egy céggel papír akciós újság érkezése miatt, kapcsolatba léphetsz a viszonteladóval, amelyet megemlít az akciós újság és a katalógus.

Természetesen, van egy vadonatúj alkalmazásunk mobilkészülékekre. Letölthető az App store-ból, vagy a Play áruházból.

Ha az ajánlatok és szórólapok kínálatát a környezetedben néznéd meg, használhatod a helyzetmeghatározás funkciónkat. Amint bekapcsolod, automatikusan érzékelni fogja a jelenlegi helyzeted. Hogyan lehet ezt bekapcsolni?

  1. lépés: Menj a BEÁLLÍTÁSOK fülre
  2. lépés: Lépj be az ADATVÉDELEM menüpontba
  3. Lépés: Menj a helyzetbeállításokba
  4. Lépés: Kapcsold be a helyzetmeghatározást

Ha problémát tapasztalsz, küldj nekünk egy emailt az [email protected] címre, és örömmel segítünk.

Kedvenc üzletedet hozzáadhatod a kedvenceidhez a szívre kattintva. Ezáltal az üzlet hozzáadásra kerül az "üzleteim" gyűjteményhez is.

Jelenleg az akciós újság nem megosztható egy gombnyomással, de természetesen a linket meg tudod osztani családoddal vagy barátaiddal. Az akciós újság könnyen megosztható mindenkivel, az Ajanlatok.hu alkalmazáson keresztül. Igazán hasznos!

Ha a kedvenc üzletedhez tartozó akciós újság nem található online, az elég szörnyű! A legjobb, amit tehetsz, hogy küldesz egy emailt az [email protected] címre, hogy biztosra mehessünk, hogy az akciós újság mihamarabb online elérhető legyen!

A termékek, amik az általunk kínált akciós újság kínálatában találhatók, a termék forgalmazójához tartoznak. Információkhoz a jelenlegi ajánlatok és termékspecifikációk kapcsán keresd fel a termékek tulajdonosát, vagy az akciós újság beküldőjét. Az akciós újság leírja, kihez tartoznak az ajánlatok és a termékek, és kihez fordulhatsz kérdéseiddel. Információkért a cégekről, amelyekhez az akciós újság tartozik, keresd fel az üzletoldalunkat.

Akkor fogsz emaileket kapni, amikor a számodra érdekelt üzletekben található akciós újság online elérhetővé válik.

Az Ajanlatok.hu nem árul termékeket közvetlenül, csak az üzletekben jelenleg érvényes ajánlatok találhatók meg oldalunkon. A termékek megrendeléséhez rákattinthatsz az üzlet logójára, vagy az üzlet weboldalának linkjére az oldal alján.

Az Ajanlatok.hu arra törekszik, hogy a legnagyobb választékban nyújtson akciós újság ajánlatokat A-tól Z-ig. Célunk az összes akciós újság megjelenítésére a Magyarországon és a weboldalunkon található üzletekből. Természetesen megeshet, hogy kifelejtünk egy üzletet, de aggodalomra semmi ok! Ha kapcsolat oldalunkon keresztül tájékoztatsz minket a hiányzó oldalról, biztosítunk róla, hogy a legfrissebb akciós újság az üzletben egy héten belül megjelenik oldalunkon.

Feltétlenül! Erre sokféle opciónk van, kérlek, töltsd ki az űrlapot az oldalunkon: https://www.ajanlatok.hu/kapcsolat

Amint bejelentkeztél, látni fogod a neved a jobb felső sarokban, vidd fölé az egered, majd kattints a fiók kezelése opcióra. Itt már be tudod állítani fiókod információit.

Kattints a "BEJELENTKEZÉS" gombra a jobb felső sarokban. Az "emlékezz rám" gomb mellett megtalálod az "elfelejtett jelszó?" gombot, kattints rá. Ezután írd be a fiókodhoz tartozó email címet. Kapni fogsz egy emailt a megadott címre egy linkkel, amelyen keresztül megváltoztathatod a jelszavad. Ha nem kaptad meg az emailt, ellenőrizd spam mappát is.

Igyekszünk közzétenni a legfrissebb, legújabb akciós újság kínálatot az Ajanlatok.hu oldalán, napi szinten. A következő hét akciós újság kínálatai mindig közzé lesznek téve oldalunkon az előző hét hétvégéjén. Tehát menj biztosra, és figyeld oldalunkat minden nap, hogy mindig megtekinthesd a legfrissebb akciós újság kínálatot!

Természetesen van! Leiratkozhatsz a bejelentkezést követően a fiókoldaladon.

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel
app-picture-logo
Sikeres küldés
Valami hiba történt, kérlek, próbáld újra.