Metro akciós újság

Metro akciós újság

Érvényes: 16 Mar-tól 28 Mar-ig

Metro akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 6 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro Ajánlataink kiskereskedőknek 2023/03-04 akciós újság

Érvényes: 1 Mar-tól 28 Mar-ig

Metro Ajánlataink kiskereskedőknek 2023/03-04 akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 5 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro akciós újság

Érvényes: 16 Mar-tól 11 Apr-ig

Metro akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 20 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro akciós újság

Érvényes: 16 Mar-tól 11 Apr-ig

Metro akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 20 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro Gastro akciós újság

Érvényes: 1 Mar-tól 28 Mar-ig

Metro Gastro akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 5 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro Gasztro konyha katalógus akciós újság

Érvényes: 15 Feb-tól 29 Feb-ig

Metro Gasztro konyha katalógus akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 343 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro akciós újság

Érvényes: 1 Mar-tól 2 May-ig

Metro akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 40 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Metro Gasztro szezon katalógus akciós újság

Érvényes: 15 Feb-tól 30 Jun-ig

Metro Gasztro szezon katalógus akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 100 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Metro katalógus megjelenik online?
48.945 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Metro katalógus megjelenik online?
11.965 személy már megelőzött téged

Tekintsd meg a(z) Metro akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

Metro akciós újság és ajánlatok

Metro akciós újság és katalógus ajánlatok egy helyen! A Metro kereskedelmi áruházlánc 1993 óta található meg Magyarországon, 13 áruház kiterjedtségével az ország főbb pontjain megtalálható. A Metro áruházak házhozszállítás opcióval is rendelkeznek online bevásárlás keretein belül, a hatalmas választék elérhetősége érdekében.


Akár alapvető élelmiszert vásárolnál, gasztro eszközöket és készülékeket, vagy kiegészítőket otthonodba, a Metro akciós újságok és a katalógus ezt mind tartalmazza! Nézz szét a legfrissebb akciók, katalógusok kínálatában, és a szórólap legmegkapóbb kedvezményeit most egyszerűen kihasználhatod. Újságunk és a szórólapok kínálatában megtalálod ajánlatainkat és akcióinkat, és össze is vetheted bármely akció ajánlatait. Szórólapunkat böngészve a reklámújság tartós élelmiszer, hal-, és húsválasztékában biztosan megtalálod a hozzávalókat az ebédhez. A heti újság naponta frissítésre kerül, így amiatt sem kell aggódnod, hogy a legnagyobb leértékelésekről lemaradnál.


A reklámújság kínálatában a legújabb kuponok megtalálhatóak, amelyek a Metro legjobb, ár-érték arányos termékeire vonatkoznak. Emellett megtalálod a nyitvatartás idejét egyes üzletekben, és az összes márka és kategória csoportosítását. Vásárolj online a www.metro.hu weboldalon, vagy látogass el személyesen a legközelebbi Metro áruházba még ma!

A te Metro üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) Metro 13 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb Metro akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 16-03-2023-tól 28-03-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 583 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Chinet fehér tányér 3 részes 135 db, Chinet kerek lapos tányér 125 db, és Chinet fehér tányér 100 db! Természetesen a(z) Metro jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) Metro weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) Metro akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Nagykereskedelem, például Príma, Tedi, vagy Kokiskashop. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) Metro üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) Metro weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: Metro

A(z) Metro üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) Metro üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti Metro akciók megtalálhatók a 16-03-2023-tól 28-03-2023-ig tartó Metro akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) Metro weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Chinet fehér tányér 3 részes 135 db, Chinet kerek lapos tányér 125 db és Chinet fehér tányér 100 db.

Van a közelemben Metro üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi Metro üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

Hol találom meg a jövő heti Metro akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb Metro akciós újság megtalálható itt: Metro akciós újság 16-03-2023-tól 28-03-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli Metro üzletben?

Nézd meg online a(z) Metro webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) Metro üzletedben. Nincs készleten a termék? A 16-03-2023-tól 28-03-2023-ig tartó Metro akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

Jelenleg nyitva tart a(z) Metro üzlet?

A(z) Metro üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő Metro üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) Metro üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) Metro weboldalán is megtekintheted.

Mennyi Metro üzlet található Magyarországon?

Több Metro üzletet is találsz Magyarországon. A(z) Metro weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő Metro üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

Hol találom meg a(z) Metro nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi Metro nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) Metro nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő Metro üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

Mit tudok rendelni az online Metro üzletből?

A(z) Metro rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi Metro hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi Metro akciós újság elérhető ajánlatai 16-03-2023-tól 28-03-2023-ig elérhetőek.

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) Metro üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) Metro üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) Metro weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) Metro a segítségedre van!

Az online Metro kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb Metro üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) Metro weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) Metro akciós újság ajánlatok segítségével 16-03-2023-tól 28-03-2023-ig.

Mind mutatása...

Metro promóciók

🛍️ Metro katalógusok: 8
🆕 Új ajánlatok: 583
🏷️ Kategória: Nagykereskedelem
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2023.03.10