Metro Black Friday ajánlatok

Összes kedvezmény megtekintése itt

Metro Black Friday akciós újság

Legutóbbi akciós újság frissítés : 10/12/22

Metro akciós újság

Érvényes: 3 Nov-tól 24 Dec-ig

Metro akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 26 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Metro üzletből, és spórolj Metro vásárlásaidból.

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Metro katalógus megjelenik online?
46.488 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Metro katalógus megjelenik online?
51.263 személy már megelőzött téged

Black Friday Metro kedvezmények és ajánlatok nagy leárazásokkal

Nézd meg a legutóbbi Metro Black Friday kedvezményeket és használd ki a hatalmas leárazásokat! Sokféle kampány és együttes ajánlat gyűjteményét találod meg a Metro üzletben az Ajanlatok.hu oldalon a 2022-es Black Friday folyamán! Amint új Black Friday kedvezményről értesülünk, online elérhetővé tesszük. Még nem találtad meg az ideális Black Friday kedvezményt? A hatalmas kiárusítás folytatódik a Cyber Monday Metro ajánlataival hétfőn! Iratkozz fel a(z) Metro hírlevélre most, hogy elsőként értesülhess a Black Friday kedvezményekről, ajánlatokról, a katalógusról és a kiárusításokról a(z) Metro áruházban. További információkért az online katalógus ajánlatokért, és a(z) Metro üzletek nyitvatartásáért kérlek tájékozódj itt: Metro website.

Gyakori kérdések a Black Friday-ről a(z) Metro üzletben

Mikor kezdődik a Black Friday a(z) Metro üzletben?

Az idei Metro Black Friday akciók 2022. November 25.-től lesznek elérhetőek. Egész héten ki tudod majd élvezni a Black Friday akciókat. Az akciók az üzletekben érvényesek, vagy a(z) Metro webáruházában. A(z) 03-11-2022-tól 24-12-2022-ig érvényes Metro akciós újság teljes mértékben a Black Friday leértékelés része.

Melyek a legjobb Metro Black Friday akciók?

Az idei Metro Black Friday nagyszerű lesz, látványos ajánlatok és akciók keretében, egészen 50%-os leértékelésig! Nézd meg a jelenlegi 3 legjobb akciót:


Beautyfor műkörmös porelszívó

Aquamarin fürdőszobatükör led sp02 80 x 60 cm 15 w

Iso 11465 farmkészlet traktorokkal és állatokkal

Mikor kerülnek a(z) Metro Black Friday ajánlatai kiszállításra otthonomba?

A Black Friday akciók idején történt vásárlásod a(z) Metro üzletből kiszállításra kerül, amint lehetséges. Sajnos, ez több időt vehet igénybe a szokásosnál, a megrendelések mennyisége miatt. Nézd meg a(z) Metro weboldalát további információkért a jelenlegi kiszállítási időkről.

Metro Black Friday ajánlatok

🖤 Black Friday ajánlatok: 0
💰 Metro Black Friday akciók: 0
🛍️ Black Friday akciós újságok: 0