Takko akciós újság

Takko akciós újság

Érvényes: 22 Mar-tól 30 Mar-ig

Takko akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 2 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Takko üzletből, és spórolj Takko vásárlásaidból.

Takko akciós újság

Érvényes: 23 Mar-tól 5 Apr-ig

Takko akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 9 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Takko üzletből, és spórolj Takko vásárlásaidból.

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Takko katalógus megjelenik online?
45.183 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb Takko katalógus megjelenik online?
48.927 személy már megelőzött téged

Tekintsd meg a(z) Takko akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

Takko akciós újság és ajánlatok

A Takko akciós újság rengeteg szuper kedvezményt tartalmaz, az ajánlatok pedig egytől egyig megérik! A Takko Fashion 1982 óta működő, piacvezető cég, amely számos ruhastílust kínál elérhető áron, és hatalmas választékban. Itt mindig megéri vásárolni!


A Takko reklámújság és szórólap mindig megtalálható Ajanlatok.hu oldalunkon összegyűjtve, ahol az egyes termékekre kattintva megtekintheted részleteiket, valamint ellenőrizheted, elérhető-e a hozzád legközelebb elhelyezkedő áruház raktárában. Minden akció kihasználható a szórólapok kínálatából, amelyeknek a lejárati idejét is megjelenítettük számodra, hogy naprakész maradhass. Ha ez sem lenne elég, a reklámújságok és az akciók egyesével elmenthetők kedvenceid közé, hogy minden frissítésről időben értesülhess hírlevelen keresztül, vagy telefonos értesítés formájában. Szórólapunkat és az akciós újságok kínálatát áttekinthetően jelenítettük meg, hogy egyszerűen és gyorsan kiválaszthasd a megfelelő termékeket, amelyeket törzsvásárlói kártyával még nagyobb leárazással használhatod ki! Akcióinkat és ajánlatainkat érdemes mihamarabb felhasználni, ugyanis a rendszeres megjelenés miatt hamar le is járnak a kedvezmények. A heti újság szemlélteti legjobban újságunk kiemelt termékeit, amelyben női, férfi, gyermek, és molett divat is található!


A www.takko.com/hu online oldaláról kinézett termékeket, valamint a kuponok ajánlatait felhasználhatod bármely üzletben, amelyeknek megjelenítettük a nyitvatartás idejét is oldalunkon. Ha a márka termékeiből válogatsz, a legtöbbet spórolhatod meg az ár szerinti sorbarendezéssel.

A te Takko üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) Takko üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) Takko 53 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb Takko akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 22-03-2023-tól 30-03-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 0 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Vászoncipő sprandi wp40-701l szürkevászoncipő sprandi szürke, 3 darab alsó, és Rugalmas jogger farmer! Természetesen a(z) Takko jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) Takko weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) Takko akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Ruházat és Cipők, például Kik, Pepco, vagy C&A. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) Takko üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) Takko weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: Takko

A(z) Takko üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) Takko üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti Takko akciók megtalálhatók a 22-03-2023-tól 30-03-2023-ig tartó Takko akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) Takko weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Vászoncipő sprandi wp40-701l szürkevászoncipő sprandi szürke, 3 darab alsó és Rugalmas jogger farmer.

close-icon close-icon

Van a közelemben Takko üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi Takko üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti Takko akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb Takko akciós újság megtalálható itt: Takko akciós újság 22-03-2023-tól 30-03-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli Takko üzletben?

Nézd meg online a(z) Takko webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) Takko üzletedben. Nincs készleten a termék? A 22-03-2023-tól 30-03-2023-ig tartó Takko akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) Takko üzlet?

A(z) Takko üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő Takko üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) Takko üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) Takko weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi Takko üzlet található Magyarországon?

Több Takko üzletet is találsz Magyarországon. A(z) Takko weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő Takko üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) Takko nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi Takko nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) Takko nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő Takko üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online Takko üzletből?

A(z) Takko rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi Takko hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi Takko akciós újság elérhető ajánlatai 22-03-2023-tól 30-03-2023-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) Takko üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) Takko üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) Takko weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) Takko a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online Takko kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb Takko üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) Takko weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) Takko akciós újság ajánlatok segítségével 22-03-2023-tól 30-03-2023-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

Takko promóciók

🛍️ Takko katalógusok: 2
🆕 Új ajánlatok: 0
🏷️ Kategória: Ruházat és Cipők
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2023.03.23