KFC akciós újság

KFC akciós újság

Érvényes: 22 szept.-tól 2 okt.-ig
Most népszerű

KFC akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 4 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) KFC üzletből, és spórolj KFC vásárlásaidból.

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb KFC akciós újság megjelenik online?
58.313 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb KFC akciós újság megjelenik online?
50.575 személy már megelőzött téged

Tekintsd meg a(z) KFC akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

KFC akciós újság és ajánlatok

Már elérhető oldalunkon a KFC akciós újság, és az áruház teljes kínálatára kiterjedő ajánlatok! Vásárold meg a legfinomabb falatokat az ismert KFCből az ország számtalan pontján, és egyél egy jót a minőségi ételkínálatból, ami mindig nyerő!


Ha megnézed szórólapunkat és ajánlatainkat, találhatsz többféle kategóriát: boxok, menük, kosarak, wrapek, és még kívánságkosarat is rendelhetsz! Akár helyben fogyasztod, vagy online bevásárlás során döntenél a házhozszállítás mellett, biztosan jól fogsz járni, hiszen rendszeresen megújuló akciók és akciós újságok által kedvezményesen vásárolhatsz be. A főételeken kívül a többféle akció és szórólap érvényes shake-ekre, fagylaltokra és üdítőkre is, így vihetsz valami édeset is a hétköznapokba. A szórólapok és a reklámújságok mindig elsők között kerülnek közzétételre Ajanlatok.hu oldalunkon, így a honlap nyomon követésével mindig elsők között értesülhetsz legújabb akcióinkat tekintve. A katalógus és a heti újság érvényességi ideje szintén fellelhető oldalunkon, a hírlevélre feliratkozva pedig újságunk megjelenéséről emailben is tájékoztatunk. Így mindig naprakész lehetsz, és egyetlen reklámújság sem kerülheti el a figyelmedet! Légy tudatos vásárló az Ajanlatok.hu segítségével!


Ha a kuponok közül megtetszik valamelyik, megtalálod őket a www.kfc.hu online oldalán, ahol az ismert márka termékeit ár szerint is átböngészheted. Mindemellett feltüntettük a nyitvatartás idejét is.

A te KFC üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) KFC üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) KFC 58 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb KFC akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 22-09-2023-tól 02-10-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 0 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Arcfestékek - 6 db - mfp paper, 4 -féle színes szív mintás muffin papír (100 db), és 12 adagos tapadásmentes minimuffin sütőforma tescoma delicia! Természetesen a(z) KFC jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) KFC weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) KFC akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Éttermek, például McDonald's, Burger King, vagy Süss Velem. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) KFC üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) KFC weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: KFC

A(z) KFC üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) KFC üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti KFC akciók megtalálhatók a 22-09-2023-tól 02-10-2023-ig tartó KFC akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) KFC weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Arcfestékek - 6 db - mfp paper, 4 -féle színes szív mintás muffin papír (100 db) és 12 adagos tapadásmentes minimuffin sütőforma tescoma delicia.

close-icon close-icon

Van a közelemben KFC üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi KFC üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti KFC akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb KFC akciós újság megtalálható itt: KFC akciós újság 22-09-2023-tól 02-10-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli KFC üzletben?

Nézd meg online a(z) KFC webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) KFC üzletedben. Nincs készleten a termék? A 22-09-2023-tól 02-10-2023-ig tartó KFC akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) KFC üzlet?

A(z) KFC üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő KFC üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) KFC üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) KFC weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi KFC üzlet található Magyarországon?

Több KFC üzletet is találsz Magyarországon. A(z) KFC weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő KFC üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) KFC nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi KFC nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) KFC nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő KFC üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online KFC üzletből?

A(z) KFC rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi KFC hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi KFC akciós újság elérhető ajánlatai 22-09-2023-tól 02-10-2023-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) KFC üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) KFC üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) KFC weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) KFC a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online KFC kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb KFC üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) KFC weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) KFC akciós újság ajánlatok segítségével 22-09-2023-tól 02-10-2023-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

KFC promóciók

🛍️ KFC akciós újságok: 1
🆕 Új ajánlatok: 0
🏷️ Kategória: Éttermek
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2023.09.22