IKEA Black Friday ajánlatok

Összes kedvezmény megtekintése itt

IKEA Black Friday akciós újság

Legutóbbi akciós újság frissítés : 9/27/22

IKEA akciós újság

Érvényes: 27 Sep-tól 31 Aug-ig

IKEA akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 270 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) IKEA üzletből, és spórolj IKEA vásárlásaidból.

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb IKEA katalógus megjelenik online?
36.702 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb IKEA katalógus megjelenik online?
38.734 személy már megelőzött téged

Black Friday IKEA kedvezmények és ajánlatok nagy leárazásokkal

Nézd meg a legutóbbi IKEA Black Friday kedvezményeket és használd ki a hatalmas leárazásokat! Sokféle kampány és együttes ajánlat gyűjteményét találod meg a IKEA üzletben az Ajanlatok.hu oldalon a 2022-es Black Friday folyamán! Amint új Black Friday kedvezményről értesülünk, online elérhetővé tesszük. Még nem találtad meg az ideális Black Friday kedvezményt? A hatalmas kiárusítás folytatódik a Cyber Monday IKEA ajánlataival hétfőn! Iratkozz fel a(z) IKEA hírlevélre most, hogy elsőként értesülhess a Black Friday kedvezményekről, ajánlatokról, a katalógusról és a kiárusításokról a(z) IKEA áruházban. További információkért az online katalógus ajánlatokért, és a(z) IKEA üzletek nyitvatartásáért kérlek tájékozódj itt: IKEA website.

Gyakori kérdések a Black Friday-ről a(z) IKEA üzletben

Mikor kezdődik a Black Friday a(z) IKEA üzletben?

Az idei IKEA Black Friday akciók 2022. November 25.-től lesznek elérhetőek. Egész héten ki tudod majd élvezni a Black Friday akciókat. Az akciók az üzletekben érvényesek, vagy a(z) IKEA webáruházában. A(z) 27-09-2022-tól 31-08-2023-ig érvényes IKEA akciós újság teljes mértékben a Black Friday leértékelés része.

Melyek a legjobb IKEA Black Friday akciók?

Az idei IKEA Black Friday nagyszerű lesz, látványos ajánlatok és akciók keretében, egészen 50%-os leértékelésig! Nézd meg a jelenlegi 3 legjobb akciót:


Visszapillantóra szerelhető autós kamera

Teka itaca kádtöltő csaptelep

Kétoldalas markerek készlet 6 db piros (6 x kétoldalas filctoll)

Mikor kerülnek a(z) IKEA Black Friday ajánlatai kiszállításra otthonomba?

A Black Friday akciók idején történt vásárlásod a(z) IKEA üzletből kiszállításra kerül, amint lehetséges. Sajnos, ez több időt vehet igénybe a szokásosnál, a megrendelések mennyisége miatt. Nézd meg a(z) IKEA weboldalát további információkért a jelenlegi kiszállítási időkről.

IKEA Black Friday ajánlatok

🖤 Black Friday ajánlatok: 0
💰 IKEA Black Friday akciók: 0
🛍️ Black Friday akciós újságok: 0