PatikaPlus akciós újság

PatikaPlus akciós újság

Érvényes: 1 Mar-tól 31 Mar-ig

PatikaPlus akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 3 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) PatikaPlus üzletből, és spórolj PatikaPlus vásárlásaidból.

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb PatikaPlus katalógus megjelenik online?
57.078 személy már megelőzött téged

Maradj naprakész store-logo

Szeretnél értesítést kapni, amikor a legújabb PatikaPlus katalógus megjelenik online?
40.852 személy már megelőzött téged

Tekintsd meg a(z) PatikaPlus akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

PatikaPlus akciós újság és ajánlatok

Ha egészséged megőrzése érdekében gyógyszervásárlás céljából keresel egy megfelelő üzletet, a PatikaPlus akciós újság megkönnyíti számodra a vásárlást! Az ajánlatok által az áruház rendkívül kedvező áron juttat hozzá gyógykészítményekhez minden kategóriában.


Vásárold meg a PatikaPlus akciós újságok legfrissebb ajánlatait, akcióinkat pedig a nap minden percében áttekintheted, hogy megtervezhesd vásárlásodat. Ha tudatos vásárlóként ajánlatainkat és szórólapunkat kihasználod, pénzt és időt spórolhatsz meg, ezáltal optimalizálva a költségvetésed. Nálunk minden akció és szórólap megtalálható, interaktívan lapozható, valamint az egyes termékeket el is mentheted kedvenceid közé a szív ikonra való kattintással, hogy bármikor visszanézhesd. A legjobb akciók kiemelten szerepelnek a katalógus és a reklámújság oldalain, hogy egyszerűen kiválaszthasd az ideális gyógyszereket 50, 100, vagy akár 200 darabos kiszerelésben is. A megbízható csapat és a rendszeresen megújuló heti újság és reklámújságok gondoskodnak a legjobb vásárlói élményről nap mint nap. Ha szeretnél telefonos vagy emailes értesítést kapni, valahányszor megjelenik az újságunk, akkor feliratkozhatsz hírlevelünkre is, hogy naprakész lehess, és elsők között értesülhess akcióinkról.


A nyitvatartás idejéről tájékozódhatsz Ajanlatok.hu oldalunkon, valamint a www.patikaplus.hu online felületén. Az áruház többféle márka forgalmazója, a gyógyszerek ár alapján válogathatók. A kuponok kinyomtathatók a honlapról, valamint fontos információkat is megtalálsz itt.

A te PatikaPlus üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) PatikaPlus üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) PatikaPlus 0 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb PatikaPlus akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 01-03-2023-tól 31-03-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 0 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Formen fürdőbomba 95 g, Lila sampon málnaecettel, és Körömápoló olaj! Természetesen a(z) PatikaPlus jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) PatikaPlus weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) PatikaPlus akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Gyógyszertárak, például Rossmann, AVON, vagy Marionnaud. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) PatikaPlus üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) PatikaPlus weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: PatikaPlus

A(z) PatikaPlus üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) PatikaPlus üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti PatikaPlus akciók megtalálhatók a 01-03-2023-tól 31-03-2023-ig tartó PatikaPlus akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) PatikaPlus weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Formen fürdőbomba 95 g, Lila sampon málnaecettel és Körömápoló olaj.

close-icon close-icon

Van a közelemben PatikaPlus üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi PatikaPlus üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti PatikaPlus akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb PatikaPlus akciós újság megtalálható itt: PatikaPlus akciós újság 01-03-2023-tól 31-03-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli PatikaPlus üzletben?

Nézd meg online a(z) PatikaPlus webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) PatikaPlus üzletedben. Nincs készleten a termék? A 01-03-2023-tól 31-03-2023-ig tartó PatikaPlus akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) PatikaPlus üzlet?

A(z) PatikaPlus üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő PatikaPlus üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) PatikaPlus üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) PatikaPlus weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi PatikaPlus üzlet található Magyarországon?

Több PatikaPlus üzletet is találsz Magyarországon. A(z) PatikaPlus weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő PatikaPlus üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) PatikaPlus nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi PatikaPlus nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) PatikaPlus nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő PatikaPlus üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online PatikaPlus üzletből?

A(z) PatikaPlus rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi PatikaPlus hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi PatikaPlus akciós újság elérhető ajánlatai 01-03-2023-tól 31-03-2023-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) PatikaPlus üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) PatikaPlus üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) PatikaPlus weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) PatikaPlus a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online PatikaPlus kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb PatikaPlus üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) PatikaPlus weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) PatikaPlus akciós újság ajánlatok segítségével 01-03-2023-tól 31-03-2023-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

PatikaPlus promóciók

🛍️ PatikaPlus katalógusok: 1
🆕 Új ajánlatok: 0
🏷️ Kategória: Gyógyszertárak
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2023.03.01