Tekintsd meg a(z) Adidas akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

Adidas akciós újság és ajánlatok

Ha az Adidas akciós újság legújabb példányát keresed, és online tekintenéd meg, akkor a legjobb helyen jársz! Az Ajanlatok.hu szemlélteti az Adidas áruház termékeire érvényes legújabb ajánlatok gyűjteményét az ismert márka prémium minőségű termékeire!


Adidas akcióinkat megtekintheted az oldalunkon egy helyre összegyűjtve, a nap 24 órájában. Szórólapunkat és ajánlatainkat kategóriák szerint csoportosítva válogathatod ki az ismert, minőségi cipő és táska kínálatból, újságunk megújulását követően már egyből mindent megtalálsz. A házhozszállítás elérhető a webáruházból, és néhány munkanapon belül végbe is megy, a szolgáltatás pedig biztonságosan védi a termékeket a sérülésektől. Az online bevásárlás során megtekintheted a katalógus és az akciós újságok kínálatát interaktívan, a benne található kiemelt akció pedig hatalmas árengedménnyel kínálja a legjobb termékeket. A szórólapok és az akciók elsőként kerülnek közzétételre honlapunkon, a katalógus pedig mindig elérhető nálunk, és el is menthető a kedvenceid közé. A reklámújság és a szórólap termékeit részletesen megtekintheted, rájuk kattintva átirányítunk a weboldalra, ahol egyből meg is vásárolhatod őket. Nálunk mindig megéri kihasználni a reklámújságok nyújtotta előnyöket.


A kuponok tartalmát megtekintheted a www.adidas.hu online oldalán, ahol ár szerint rendezheted az ismert márka kiváló minőségű termékeit. A nyitvatartás idejét szintén fellelheted!

A te Adidas üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) Adidas üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) Adidas 46 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 19-02-2024-tól 25-02-2024-ig érvényesek. Ezen a héten 0 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Fedél kandallóhoz BALI, RICO, POLO, PORTO, VIKING 70cm 111301, Sportpalack Nutrend Tacx Bidon 2019 500 ml fehér kékes rózsaszín mintanyomással, és Női cipzáros pulcsi Iron Aesthetics Vitality, szürke! Természetesen a(z) Adidas jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) Adidas weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) Adidas akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Sport, például Hervis, Intersport, vagy Nike. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) Adidas üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) Adidas weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: Adidas

A(z) Adidas üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) Adidas üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti Adidas akciók megtalálhatók a 19-02-2024-tól 25-02-2024-ig tartó akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) Adidas weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Fedél kandallóhoz BALI, RICO, POLO, PORTO, VIKING 70cm 111301, Sportpalack Nutrend Tacx Bidon 2019 500 ml fehér kékes rózsaszín mintanyomással és Női cipzáros pulcsi Iron Aesthetics Vitality, szürke.

close-icon close-icon

Van a közelemben Adidas üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi Adidas üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti Adidas akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb Adidas akciós újság megtalálható itt: akciós újság 19-02-2024-tól 25-02-2024-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli Adidas üzletben?

Nézd meg online a(z) Adidas webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) Adidas üzletedben. Nincs készleten a termék? A 19-02-2024-tól 25-02-2024-ig tartó akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) Adidas üzlet?

A(z) Adidas üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő Adidas üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) Adidas üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) Adidas weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi Adidas üzlet található Magyarországon?

Több Adidas üzletet is találsz Magyarországon. A(z) Adidas weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő Adidas üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) Adidas nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi Adidas nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) Adidas nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő Adidas üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online Adidas üzletből?

A(z) Adidas rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi Adidas hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi akciós újság elérhető ajánlatai 19-02-2024-tól 25-02-2024-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) Adidas üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) Adidas üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) Adidas weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) Adidas a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online Adidas kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb Adidas üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) Adidas weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) akciós újság ajánlatok segítségével 19-02-2024-tól 25-02-2024-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

Adidas promóciók

🛍️ Adidas akciós újságok: 0
🆕 Új ajánlatok: 0
🏷️ Kategória: Sport
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2024.01.05
Sikeres küldés
Valami hiba történt, kérlek, próbáld újra.