Continental akciós újság

Continental akciós újság

Érvényes: 13 nov.-tól 3 dec.-ig

Continental akciós újság tele ajánlatokkal és kedvezményekkel - még 1 napig érvényes. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat a(z) Continental üzletből, és spórolj Continental vásárlásaidból.

time
Continental Még 23 órán át érvényes

Tekintsd meg a(z) Continental akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

5K+
Alkalmazás letöltése

Tekintsd meg a(z) Continental akciós újság kínálatot először az alkalmazásban!

Töltsd le az ingyenes alkalmazást 1000+ üzlettel

Continental akciós újság és ajánlatok

Continental akciós újság – minden, ami kedvezmény! A Continental áruház olyan ajánlatok forgalmazója, amelyeknek köszönhetően elérhető áron juthatsz hozzá új gumiabroncsokhoz, a legjobb minőségben. Vásárolj a Continental vállalatnál, és nem fogsz csalódni!

A legújabb akciók megtalálhatók Ajanlatok.hu oldalunkon, ahol szórólapunkat a nap minden percében megtekintheted és kihasználhatod. Nálunk minden akció áttekinthetően van szemléltetve a szórólapok oldalain, a katalógus kihasználásával pedig megtakaríthatsz nagy mennyiségű költséget. A reklámújságok rendszeresen megjelennek, a szórólap pedig exkluzív ajánlatainkat tartalmazza. Az akciós újságok lejárati idejét feltüntettük a honlapon, hogy tájékozott maradhass. Ha még inkább naprakész lennél, a reklámújság és a heti újság megjelenését hírlevél formájában is közöljük, hogy elsőként csaphass le a kedvezményekre, legújabb akcióinkat tekintve. Újságunk frissítésén nap mint nap dolgozunk, hogy mindig aktuálisan jelenítsük meg a legjobb akciókat. Így idődet is megspórolhatod, ha az akciók követésével előre eltervezed a vásárlásod, és mindig tudatos maradhatsz. Elektronikus alapú heti újság használatával a környezetedért is sokat tehetsz!

A www.continental.com/hu online felületén nem csak a kuponok kerülnek közzétételre, hanem a nyitvatartás idejét és a márka termékeit egyenként is megtekintheted. A kedvező ár-érték arány garantált!

A te Continental üzleted

Tekintsd meg a legfrissebb akciós újság kínálatokat és ajánlatokat a(z) Continental üzletből, és soha ne költs többet a szükségesnél. A(z) Continental 0 üzlettel rendelkezik Magyarországon, heti versenyképes ajánlatokkal. A legfrissebb Continental akciós újság szórólapban találsz ajánlatokat, amelyek 13-11-2023-tól 03-12-2023-ig érvényesek. Ezen a héten 0 termék van, amelyet kedvezményesen vásárolhatsz meg, jó eséllyel a legolcsóbb áron. Ne hagyd ki az ajánlatainkat: Bosch Power akkumulátor 55 Ah 460 A, Michelin dísztárcsaszett 15", 4 db-os készlet, és Riken téli gumiabroncs 155/70 R13! Természetesen a(z) Continental jóval több terméket ajánl, amely jelenleg nem akciós. Ezeket megrendelheted a webáruházból, vagy átveheted átvételi ponton, vagy megvásárolhatod a közeledben. Válaszd ki a legközelebbi helyszínt a "tartózkodási hely kereső" funkciónkkal a felső menüből, a kereső mellett.Több információt is találsz, például az üzlet nyitvatartási idejét Budapest, Debrecen és Miskolc városában, vagy bármely más üzletét Magyarországon a(z) Continental weboldalán.

Ha nem találod, amit keresel a(z) Continental akciós újság kínálatában, keress ajánlatokat hasonló üzletekben ugyanebben a kategóriában: Autók és Motorkerékpárok, például Toyota, BMW, vagy Hyundai. Itt megtalálhatod a keresett terméket a legjobb áron. Az akciós újság promóciói mellett spórolhatsz a(z) Continental üzletben kedvezményes kóddal is. Nézd meg a(z) Continental weboldalát, hogy megszerezd sajátod.

Gyakori kérdések erről: Continental

A(z) Continental üzletekben milyen ajánlatok érvényesek a héten?

A(z) Continental üzletekben rengeteg nagyszerű ajánlat van a héten! Az e heti Continental akciók megtalálhatók a 13-11-2023-tól 03-12-2023-ig tartó Continental akciós újság akciós újságban, emellett az összes szezonális ajánlatot megtalálod az online webáruházban, a(z) Continental weboldalán. Néhány ajánlat és akció: Bosch Power akkumulátor 55 Ah 460 A, Michelin dísztárcsaszett 15", 4 db-os készlet és Riken téli gumiabroncs 155/70 R13.

close-icon close-icon

Van a közelemben Continental üzlet?

Honlapunkon megtalálhatod a legközelebbi üzletet helyadataid megadásával. Ennek előnye, hogy az összes üzletet megjeleníthetjük a közeledben. Az alkalmazásban az 'üzletek' gombra kattintva megtekintheted a legközelebbi Continental üzletet. Weboldalunkon megadhatod az irányítószámod is, hogy a közelben lévő üzleteket megtekinthesd.

close-icon close-icon

Hol találom meg a jövő heti Continental akciós újság kínálatot?

Az e heti és jövő heti legfrissebb Continental akciós újság megtalálható itt: Continental akciós újság 13-11-2023-tól 03-12-2023-ig. Nézd meg a jövő hét ajánlatait az Ajanlatok.hu oldalán!

close-icon close-icon

Hogy tudhatom meg, hogy egy termék kapható-e a közeli Continental üzletben?

Nézd meg online a(z) Continental webáruházban, hogy kedvenc terméked elérhető-e a(z) Continental üzletedben. Nincs készleten a termék? A 13-11-2023-tól 03-12-2023-ig tartó Continental akciós újság ajánlatok közt biztosan találsz alternatívákat.

close-icon close-icon

Jelenleg nyitva tart a(z) Continental üzlet?

A(z) Continental üzletek általános nyitvatartási időket követnek, de ez néha változhat. Néhány üzlet korábban nyit vagy zár, vagy rendszertelen a nyitvatartása. A közeledben lévő Continental üzlet nyitvatartásának megtekintéséhez kattints a 'helyek' gombra a(z) Continental üzlet adatlapján, és válaszd ki a közeledben lévő üzletet. A jelenlegi nyitvatartást a(z) Continental weboldalán is megtekintheted.

close-icon close-icon

Mennyi Continental üzlet található Magyarországon?

Több Continental üzletet is találsz Magyarországon. A(z) Continental weboldalán megtalálod az összes üzlet helyzetét. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb lévő Continental üzletet? Engedélyezd alkalmazásunkban a tartózkodási hely elérését! Megjegyzés: Néhány üzlet a honlapunkon csak weboldallal rendelkezik.

close-icon close-icon

Hol találom meg a(z) Continental nyitvatartását?

Megtalálod a jelenlegi Continental nyitvatartási idejét az üzlet weboldalán. Megtalálod a(z) Continental nyitvatartását az oldalunkon és az alkalmazásban is. Menj az 'üzletek' fülre, és kattints a 'hely' gombra, hogy a közeledben lévő Continental üzlet nyitvatartását megtekinthesd.

close-icon close-icon

Mit tudok rendelni az online Continental üzletből?

A(z) Continental rendelkezik online vásárlási lehetőséggel. Nézd meg a webáruházat, hogy megnézd a jelenlegi Continental hatótávolságot. Az online webáruházban több, változatos kategóriát találsz, hogy teljes áttekintést kaphass. A jelenlegi Continental akciós újság elérhető ajánlatai 13-11-2023-tól 03-12-2023-ig elérhetőek.

close-icon close-icon

Kérdést szeretnék feltenni, dícséretet vagy panaszt benyújtani a(z) Continental üzlet felé. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az oldallal?

Specifikus kérdéssel, dícsérettel vagy panasszal rendelkezel a(z) Continental üzlet irányában, kérünk, keresd fel a(z) Continental weboldalát. A 'kapcsolat' fülön találsz egy email címet, telefonszámot, vagy kapcsolattartási felületet. A(z) Continental a segítségedre van!

close-icon close-icon

Az online Continental kollekciója megegyezik az üzletével?

A legtöbb Continental üzletben ugyanaz a kollekció, mint a webáruházban. Ez helyszín alapján változó lehet. Látogasd meg a(z) Continental weboldalt további információkért. Szerezz inspirációt a(z) Continental akciós újság ajánlatok segítségével 13-11-2023-tól 03-12-2023-ig.

close-icon close-icon
Mind mutatása...

Continental promóciók

🛍️ Continental akciós újságok: 1
🆕 Új ajánlatok: 0
🏷️ Kategória: Autók és Motorkerékpárok
🕰️ Legutóbbi akciós újság frissítés: 2023.11.14
Sikeres küldés
Valami hiba történt, kérlek, próbáld újra.